Steun priesters in kansarme regio's

Beste medegelovige,

We hebben allemaal zorgen die ons na aan het hart liggen. We brengen ze voor God tijdens een eucharistie- of een gebedsviering. Vaak vragen we de voorganger om de mis op te dragen voor een specifieke intentie. Traditiegetrouw geven we de priester een misintentie dat helpt in zijn levensonderhoud of zo ook de werking van zijn parochie ondersteunt.

Veel van onze sympathisanten willen op deze manier helpen en sturen ons hun intenties om ze verder te geven aan de priesters die de steun het meest nodig hebben. Het is een manier om de armere geloofsgemeenschappen wereldwijd te steunen - en er is geen betere manier dan door het vieren van de eucharistie.

Stuur ons uw misintenties, bijvoorbeeld ter nagedachtenis van een overledene, of voor een zieke, een persoonlijke intentie of uit dank.
De gebruikelijke bijdrage voor een mis is 12,00€. U mag ook meer geven of meerdere missen laten opdragen. En weet u dat u Missio in uw testament kan opnemen en zo ook dan nog vragen om uw intenties op te dragen in de eucharistie?

Verbonden in gebed,

p. Théogène Havugimana
directeur Missio-België

Het aanvraagformulier met bijbehorende brief vindt u hier: brief misintenties NL.pdf