Steun Missio tijdens de Warmste Week 2018!

Van 18 tot en met 24 december 2018 organiseert radiozender Studio Brussel opnieuw de Warmste Week. Solidariteit voor het goede doel en warm samenzijn staan dan centraal. Dit jaar is Missio één van de meer dan 1000 goede doelen die je kunt steunen!


Groot succes

In het verleden bleek dat de Warmste Week een groot succes is. In 2017 bracht de actie nog 11 miljoen euro op. Maar ook op menselijk gebied stijgt de temperatuur: duizenden mensen zakken af naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de presentatoren aan het werk te zien en gezellig samen te zijn onder solidaire mensen. Muziek verbindt mensen, creëert verbondenheid.

Actie

Vanaf nu kun jij een actie ten voordele van Missio registeren op de website van de Warmste Week. Je vindt vast iets wat bij je past: een pannenkoekenslag, koekjes of warme chocomelk verkopen, een sportieve uitdaging, kerstliedjes zingen ... De Koning Boudewijnstichting zal erop toezien dat de opbrengst van de acties integraal bij Missio terecht komt. Door een actie ten voordele van Missio te organiseren, help je ons bovendien meer zichtbaar te maken en nieuwe mensen te bereiken.