Win vrijkaarten voor het Afrika Filmfestival

Van 26 april tot en met 11 mei 2019 gaat opnieuw het Afrika Filmfestival door. Twee weken lang geniet je dan van de beste films, mode, cultuur en debatten uit Afrika of over Afrikaanse thema’s. De centrale uitvalsbasis is opnieuw Leuven, maar ook in andere steden kun je terecht. Het Afrika Filmfestival heeft als missie om mensen een correct beeld te geven van Afrika. Die missie heeft het uiteraard gemeenschappelijk met Missio en daarom sponsoren wij het Afrika Filmfestival.

Bovendien nodigen we je bijzonder warm uit voor twee prachtige filmavonden, waarvoor je vrijkaarten kunt winnen bij Missio!

30 april: Congo Lucha

Op dinsdag 30 april om 20.00 u. kun je komen kijken naar Congo Lucha. De jongeren van de “La Lucha”-beweging staan hierin centraal. Zij strijden voor rechten en politieke rechtvaardigheid in de Democratische Republiek Congo. De film brengt drie strijdjaren van deze jongeren in beeld. De voorstelling gaat door in Kinepolis Leuven. Na de film ben je van harte welkom op de receptie.

3 mei: Fortuna

Op vrijdag 3 mei om 19.30 u. kun je genieten van de prachtige film Fortuna. In deze film volgen we Fortuna, een 14-jarig meisje dat wegvlucht uit Ethiopië. Eens ze Lampedusa bereikt, vindt of hoort ze haar ouders niet meer. De winter brengt ze door in een klooster in de Zwitserse bergen, niet wetend wat de lokale autoriteiten over haar lot zullen beslissen. Als ze op de koop toe verliefd wordt op een 26-jarige medevluchteling, neemt de onzekerheid enkel toe. Fortuna is een spirituele film met prachtige zwart-witfotografie. De voorstelling zal doorgaan in Cinema ZED te Leuven.

Maak kans op vrijkaarten

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig. Stuur je naam en adres + je filmkeuze naar:
  • Missio - Afrika Filmfestival, Vorstlaan 199, 1160 Brussel
  • pub@missio.be
Op 19 april contacteren wij de gelukkigen.