Bedankt, Sterzangers!

Begin januari trokken wereldwijd Sterzangers op pad. Het zijn de hedendaagse Drie Wijzen die iedereen willen vertellen dat Jezus is geboren. Maar ze denken ook aan anderen.

Leeftijdsgenoten

Sterzangers zamelen immers ook geld in. Dat doen ze voor de kinderprojecten van Missio. In de hele wereld gebeurt dat, zodat er een mooi web van verbondenheid ontstaat. Omdat Sterzangers meestal kinderen en adolescenten zijn, steunen ze zo met hun actie leeftijdsgenootjes waar ook ter wereld.

Venezuela

De Belgische Sterzangers trokken de straat op ten voordele van leeftijdsgenoten in Caracas, de hoofdstad van Venezuela. Dit land staat immers een jaar lang bij ons in de kijker. We hebben bijzondere aandacht voor de straatkinderen in Catia, één van de armste sloppenwijken rond Caracas. Daar is momenteel al opvang voorzien voor jongens die op straat leven. Met jouw steun willen we dat ook aanbieden aan meisjes. Daarnaast hopen we snel te starten met een project vol muziek, theater, kunst, dans, sport ... zodat de kinderen zich kunnen uitleven en veilig kunnen uitdrukken.


Bedankt!

Aan onze Belgische Sterzangers, hun begeleiders en de vele vrijwilligers die alles in goede banen leidden: bedankt! Momenteel storten jullie allemaal samen al voor € 18 696,35 steun aan de straatkinderen van Caracas. En sommige groepen moeten de storting nog uitvoeren! Dat kan op BE19 0000 0421 1012 met de mededeling "252 Sterzingen". Bedankt!